Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aang Picture - Avatar

Aang

 

Aang is a hero - a 12-year-old hero who likes to stir up trouble. Raised by Airbender monks in a temple hidden in the mountains, Aang is the last Airbender and the only known survivor of the Air Nomads. It's Aang's destiny as the Avatar to master all four elements - Air, Water, Earth and Fire. But he'd rather search for adventure than save the world. Though he's very spiritual, Aang doesn't like being known as the mythical Avatar or being the center of attention, he just wants to be a normal kid. Aang loves animals, especially his giant flying bison, Appa, and his pet winged-lemur, Momo. He's quick to take detours along his journey, much to the dismay of Katara and Sokka, and he's a master of getting himself into sticky situations. Luckily for all three of them - and the rest of the world - he's pretty good at getting out of them too.

 

Aang egy hős - egy 12 éves hős, aki szereti szítani baj. Által felvetett Airbender szerzetesek egy templomban elrejtve a hegyekben, Aang az utolsó Airbender és az egyetlen ismert túlélője az Air nomádok. Ez Aang sorsa, mint az Avatar a mester mind a négy elem - levegő, víz, föld és tűz. De inkább keresni a kaland, mint megmenteni a világot. Bár ő nagyon spirituális, Aang nem tetszik, hogy ismert, mint a mitikus Avatar, vagy hogy a figyelem középpontjában, ő csak azt akarja, hogy legyen egy normális gyerek. Aang szereti állatokat, főleg a hatalmas repülő bölény, Appa, és házi szárnyas-maki, Momo. Ő gyors kitérőt, hogy végig útját, nagy a döbbenet és a Katara Sokka, és ő mestere egyre magát a ragadós helyzetet. Szerencsére mind a hárman -, és a világ többi része - ő elég jó kiszállt őket.

Katara Picture - AvatarKatara  Katara is a 14-year-old girl with a big heart who's determined to save the world - or at least never stop trying. Katara wants to live up to her potential and become a Waterbender in order to save her tribe, but she's still learning to control her powers. Focused and determined, Katara practices the art of waterbending every day in order to be prepared the moment she meets a master Waterbender. Katara wears her mother's necklace, which gives her strength and courage when she needs it the most. Mature beyond her years, Katara is the glue that holds the group together. And she does her best to keep Aang out of harm's way...which makes waterbending look like a piece of cake.

Katara, egy 14 éves tinilány, akinek nagy szíve van, aki elhatározta, hogy megmenti a világot - vagy legalábbis nem hagyom abba a próbálkozást. Katara akar felnőni hozzá, és lesz egy potenciális Waterbender annak érdekében, hogy megmentse a törzset, de még mindig a tanulás irányítani a hatalmát. Célzott és határozott, Katara gyakorolja a művészet waterbending minden nap annak érdekében, hogy kell elkészíteni a pillanatban találkozik a mester Waterbender. Katara visel anyja nyaklánc, ami ad neki erőt és bátorságot, amikor szüksége van rá leginkább. Érett évei után, Katara a ragasztó tartja, hogy a csoport együtt. És ő csinál neki a legjobban tartani Aang ki Tűzvonalban ... ami waterbending néz ki, mint egy szelet tortát.

 
 
Sokka
 
Katara's brother Sokka is a typical teenager who believes his way is the only way. While he shows the strength and determination of a warrior, Sokka lacks the experience to use them effectively. Sokka doesn't let his lack of bending abilities bother him, though. He thinks Benders are what got the world in trouble in the first place. Unlike Aang, Sokka doesn't go for the spiritual stuff and doesn't trust anything he can't see or touch. He prefers tools and weapons to bending and his most prized possession is a boomerang given to him by his father. Sokka is loyal, courageous and protective of his sister (ok, maybe overprotective sometimes). Sokka always feels like he gets the short end of the stick, and because of this he carries a huge chip on his shoulder. But when push comes to shove Sokka always comes up with an ingenious way out of trouble.
 
Katara bátyja Sokka egy tipikus tinédzser, aki úgy véli, az utat az egyetlen út. Míg ő megmutatja erejét és eltökéltségét egy harcos, Sokka hiányzik a tapasztalat, hogy hatékonyan használja őket. Sokka nem hagyta, hogy a képességek hiánya hajlító zavarja, bár. Azt hiszi, amit Benders kapott a világ bajban van az első helyen. Aang ellentétben, Sokka nem megy a spirituális dolgok, és nem bízik semmit nem lát, és ne érintse. Szívesebben szerszámok és fegyverek a hajlító és a legértékesebb birtokában van a bumeráng adott neki az apja. Sokka hűséges, bátor és védelmező húga (oké, talán overprotective néha). Sokka mindig úgy érzi, ő kapja a rövidebbet a botot, és emiatt viszi hatalmas chip a vállán. De amikor tényleg dönteni Sokka mindig jön egy zseniális módon, a bajt.
 
Zuko Picture - Avatar
 
Zuko
 
In the beginning, Zuko is an incredibly focused, teenage Firebender who bullies and intimidates everyone around him. He is obsessed by only one desire: to capture the Avatar. Zuko's greatest weaknesses are his arrogance and impatience. He believes Firebending is the most dominant art and can never be bested by Water, Earth, or Airbending. Zuko's teenage overconfidence makes him believe he's invincible. Zuko charges into conflict impulsively and without precaution. As the series progresses, however, Zuko develops compassion towards the nations he's terrorized. Ultimately, he renounces the Fire Nation and joins up with Aang to teach him Firebending.
 
Az elején, Zuko hihetetlenül koncentrált, akik tizenéves Firebender kutyákkal és intimidates mindenki körülötte. Ő megszállottan csak egy vágy: megragadni az Avatar. Zuko legnagyobb gyengesége arroganciája és a türelmetlenség. Úgy véli Firebending a leginkább meghatározó művészeti és nem lehet legyőzte a Víz, Föld, vagy Airbending. Zuko kamaszkori túlzott teszi őt hiszem ő legyőzhetetlen. Zuko tölti összeütközésbe impulzív és elővigyázatosság nélkül. Mivel a sorozat előrehaladtával, azonban Zuko fejleszti a nemzetek iránti együttérzés ő terrorizálta. Végső soron, ő lemond a Fire Nation és csatlakozik fel Aang megtanítani neki Firebending.
 
Toph Picture - Avatar

Toph

Toph is a tiny, 12-year-old girl who is the daughter of one of the richest families in the Earth Kingdom the Beifong family. She has been sheltered her whole life living within the walls of the estates, never allowed to leave. At first glance, Toph seems like a helpless little blind girl, but unbeknownst to her family (and most everybody), Toph is one of the best Earthbenders in the world. She is nicknamed the "Blind Bandit" and no Earthbender can beat her.

Toph  Beifong

Although Toph is an Earthbender, her fighting style is different from the Earthbenders we've seen previously. Because of her blindness, Toph is highly attuned to the vibrations in the Earth.

 
 

Toph Pictures

  • Toph Picture, Avatar
  • Toph Picture, Avatar

 

 

Azula Picture - Avatar

Azula

Daughter to Fire Lord Ozai, Azula is Zuko's 14-year-old younger sister. Azula's a lot like the typical "little Miss Perfect" younger sister, only she's also a deadly Firebender. Azula has always been the favorite of the Fire Lord, and of everyone around her for that matter everyone but Zuko. Azula excels at fitting her royal role she is extremely gracious, smooth and put-together. An ideal Princess, she is also cold, calculating, and precise. Zuko will tell you that Azula is "lucky." Things just tend to turn out in her favor.

 
 

Azula Pictures

  • Azula Picture, Avatar
  • Azula Picture, Avatar

 

 

 

Iroh

He is the brother of the Fire Lord and Uncle to Prince Zuko. He is like an old man in retirement, who would much rather soak in the hot springs or shop in an antique store than chase the Avatar. Nevertheless, he is a wise old man who was once a great general and he is a respected teacher to Zuko.

 

 

  • Iroh Picture, Avatar
  • Iroh Picture, Avatar
  •  

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Hondrocream Magyarországon: vásárlói vélemények és ajánlások, orvosi vélemények

(EnidReesink, 2018.11.17 19:48)

Otthoni arcmasszázs. Az otthoni arcmasszázs kémiai komponensek nélkül nagyon segít a ráncok eltávolításában. Maszk előkészítésekor hozzá kell adni minden jó dolgot, amely hidratálja és megfiatalítja a bőrt. A maszk alkalmazása után ne mozgassa az izmokat az arcra. Az arcizmok mozgatása mindaddig, amíg arcmaszk van, nagyon káros lehet a Bioretin homloknézeti ráncoknál. <a href=http://infazavr.org/>http://infazavr.org/</a> A gyógyszer minden egyes csomagjában részletes használati utasítás található, részletes adatokkal az adagolásról az egészségi állapot függvényében. A szokásos beutazás egy hónap. A Recardio reggel és este egy kapszulát kell bevenni egy étkezés során, sima vizet kell mosni. Egy évig ajánlott három ilyen tanfolyamot végezni.